Website laten maken Westland

Is uw website verouderd?

Mist u daardoor klanten en omzet?

 

Menno van Paassen helpt u om uw doelen te behalen door middel van een nieuwe website.

Waarom moet u een website laten maken bij Menno van Paassen?

Uw bedrijf moet in de digitale wereld gemakkelijk te vinden zijn voor uw potentiële klanten. Menno van Paassen helpt u vanuit het Westland aan een nieuwe website. Uw website moet potentiële klanten overtuigen, het is uw online marketing machine.

Ik denk strategisch na over de inhoud, gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp van uw nieuwe website. Uw website moet dezelfde professionaliteit uitstralen als uw bedrijf. Dit maakt het verschil tussen uw bedrijf en uw concurrenten.

Een website laten maken vanuit het Westland kan bij Menno van Paassen. Geen standaard thema’s, maar een uniek ontwerp. Met mijn systeem kan u eenvoudig aanpassingen maken aan uw website zonder de hulp van een expert!

Meer dan 50 klanten gingen u voor

50+

Klanten zijn u voor gegaan

Wat maakt mij uniek als desinger?

Website laten maken Westland. dat kan bij Menno van Paassen! Met mijn sociale, werklustige en creatieve houding kan ik voor verrassende oplossingen zorgen.

 

Ik kan goed aanvoelen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door mijn open houding en het vermogen om mij in andere mensen te verplaatsen kan ik snel bepalen waar de knelpunten liggen.
Hard werken is iets wat ik vanaf jongs af aan heb mee gekregen. Dit werk kan ik gelukkig iedere dag met veel plezier uitvoeren. Daarom ga ik bij iedere opdracht voor de volle 100% om het beste resultaat te halen.
Niet binnen lijntjes denken, dat is iets wat bij mij past. Mijn oplossingen zijn nooit voor de hand liggend. lk vind het belangrijk om een passend ontwerp te maken wat aansluit bij uw bedrijf en ook opvalt!

Website laten maken Westland

Alle websites die ik op een strategische en professionele manier ontwerp en ontwikkel voldoen altijd aan verschillende eisen! Hierdoor krijg je als klant altijd een website van hoge kwaliteit die voldoet aan de hedendaagse eisen.

Op maat gemaakt ontwerp

Wanneer u een website laat maken is deze altijd op maat gemaakt ontworpen. Uw website wordt volledig op maat gemaakt en op een strategische manier ontworpen totdat deze helemaal naar uw zin is!

Hoge Laadsnelheid

Een snelle website, dat wilt toch iedereen? Precies! Daarom zorg ik ervoor dat uw website snel laad. Door een snelle laadtijd geven we uw bezoeker een prettige gebruikerservaring.

Goede vindbaarheid op Google

Is de website af? Mooi! Maar dan moet die natuurlijk nog wel gevonden worden door uw doelgroep! Zodra ik de website aflever zorg ik ervoor dat alle instellingen zo goed mogelijk staan ingesteld.

Responsive website

Uw website wordt gebouwd zodat deze geschikt is voor allerlei schermen zoals desktop, tablet én mobiel. Tegenwoordig komen bijna de helft van je bezoekers via mobiel op uw site.

Bekijk hier alle functionaliteiten die mee komen met een website van Menno van Paassen.

Mijn proces

Uw website laten maken vanuit het Westland door Menno van Paassen. Bekijk hier het proces waarmee ik uw nieuwe site bouw.

1.Doelen en wensen

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we er samen achter waar de behoeftes liggen. Hierdoor kunnen we doelen en wensen in kaart brengen. Vervolgens kan er een offerte opgesteld worden.

2. Informatiestructuur

Hoe is uw website op dit moment opgebouwd, en hoe kunnen we dit verbeteren? Door van te voren goed na te denken over de indeling van de pagina’s kan ik een prettige gebruikerservaring creëren.

3. Visueel ontwerp

Ik ontwerp een stijl die goed aansluit bij uw bedrijf. Daarbij stel ik uw mening erg op prijs en vraag ik op meerdere momenten om feedback. Zodra het ontwerp akkoord is begin ik met bouwen van de website.

4. Website bouwen

Is deze fase bouw ik alle pagina’s van uw nieuwe website. Wanneer deze zijn gevuld besteed ik ook aandacht aan de vindbaarheid, snelheid en veiligheid van de website. Uw gloednieuwe website is klaar voor gebruik!

Wilt u samen met mij werken aan uw nieuwe website?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Website laten maken Westland? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden!

Wat kost een website?

De prijs van een website hangt erg af van wat je allemaal wil. De websites die ik bouw liggen vaak tussen de 1000 en 3000 euro. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Ik vergelijk een website ook wel is met het aanschaffen van een auto. Een eenvoudige Opel heeft een heel anders prijskaartje dan een uitgebreide Mercedes. Als je meer wilt lezen over het verschil tussen prijsklasses van websites kan je mijn artikel Hoeveel kost een website bekijken of mijn algemene prijzen pagina.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Het bouwen van een website duurt vaak 1 tot 2 maanden. Dit hangt wel af van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Het bouwen van een website is een samenwerking, dus beide partijen moeten er aandacht aan geven.

Hoelang bouw jij al websites?

Ik bouw al websites sinds 2016, dit heb ik altijd al gedaan via WordPress. Door de jaren heen ben ik wel eens geswitched van Pagebuilder en ben ik uiteraard geavanceerdere websites gaan bouwen. Hierdoor heb ik ook veel ervaring opgedaan met de taal CSS.

Met welk systeem bouw jij je websites?

Ik bouw mijn websites met WordPress. Dit is met meest gebruikte systeem ter wereld. Uiteraard gebruik ik geen template’s, maar is alles maatwerk met behulp van mijn thema Divi.u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Zijn de websites ook geschikt voor mobiel?

Al mijn websites zijn volledig geschikt om op mobiel te gebruiken. Aangezien bijna de helft van alle website bezoeken uitgevoerd worden op mobiel is het erg belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarom test ik uw websites altijd goed op mobiel, tablet en desktop.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Na oplevering van de website kan u gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan uw website. Door het toegankelijke systeem hoeft u niet in code’s te zitten, maar kan u aan de voorkant gemakkelijk aanpassingen tekst en afbeeldingen aanpassen.

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Website laten maken Westland, dat zorgt voor meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.

15 + 15 =

WordPress Lightbox

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!