Fotografie in het Westland

Heeft u nog geen foto’s van uw bedrijf?

Komt hierdoor de uitstraling van uw bedrijf niet goed naar voren?

 

Laat Menno van Paassen u helpen om uw bedrijf professioneel in beeld te brengen.

Waarom heeft uw bedrijf een goede fotografie nodig?

Zowel online als offline is het erg belangrijk dat uw bedrijf een goede indruk achterlaat. Goede fotografie kan u hierbij helpen. Door uw bedrijf te fotograferen kan u aan de wereld laten zien wat u doet en waar u dat doet. Hierdoor creëert u een eerlijke uitstraling en geeft u de bezoeker een kijkje in de keuken. En stockfoto’s dan? Deze kunt u beter vermijden. Ze laten geen realistische verbeelding van de werkelijkheid zien. Door eigen fotografie kweet u meer vertrouwen.

Deze klanten zijn u voor gegaan.

Wat maakt mij uniek als fotograaf?

Foto’s laten maken in het Westland kan bij Menno van Paassen! Met mijn sociale, werklustige en creatieve houding kan ik uw bedrijf verrassend in beeld brengen.

 

Ik kan goed aanvoelen waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Door mijn open houding en het vermogen om mij in andere mensen te verplaatsen kan ik snel bepalen waar de knelpunten liggen.

Hard werken is iets wat ik vanaf jongs af aan heb mee gekregen. Mijn werk kan ik gelukkig iedere dag met veel plezier uitvoeren. Daarom ga ik bij iedere opdracht voor de volle 100% om het beste resultaat te halen.

Niet binnen lijntjes denken, dat is iets wat bij mij past. Mijn oplossingen zijn nooit voor de hand liggend. lk vind het belangrijk om een passend fotografie verzorgen die ook opvalt!

Soorten fotografie

1.Bedrijfsfotografie

Wilt u laten zien hoe uw bedrijf eruit ziet? De processen van uw werkzaamheden in beeld brengen is een waardevolle investering. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van uw pand, tot auto’s, tot werkomgeving.

2. Portretfotografie

Laat uw bezoekers zien wie er bij uw bedrijf werken! Door middel van mooie portret foto’s van uw personeel kan u een betrouwbare indruk geven. Maak al uw portret foto’s in dezelfde stijl voor een complete look!

3. Productfotografie

Wilt u uw eigen producten verkopen door middel van een webshop? Laat deze dan professioneel fotograferen! Door alle producten in dezelfde setting te fotograferen creëert u een overzichtelijke en rustige webshop.

4. evenementfotografie

Heeft u een evenement waar u graag foto’s van zou willen hebben? Dat begrijp ik goed! Bijzondere momenten verdienen bijzondere foto’s. Laat u evenement door mij vast leggen en presenteer dit op uw website of social media.

Samen met een freelance designer uw project aanpakken?

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we dan samen aan uw nieuwe website gaan werken!

Dit zeggen klanten over onze samenwerking.

Menno heeft in opdracht van Food Recruitment een website ontwikkeld die de verwachtingen en eisen oversteeg. Menno gaat namelijk een stap verder en zoekt naar verbindingen die het werkproces vergemakkelijkt en hij neemt daardoor letterlijk het werk uit handen. Menno heeft zich verdiept in Food Recruitment en hij komt niet alleen met oplossingen, maar ook met creatieve suggesties. Dit heeft de ontwikkeling van de website en het proces naar oplevering sterk verbeterd dat zich vertaald heeft naar meerdere inzichten: dat inspireert!

Ernst van Hartevelt

Food Recruitment

Voor Wipal vonden we in Menno van Paassen een website bouwer / designer die onze ideeën in korte tijd kon vertalen naar een mooie en vooral functionele website. Direct na de lancering kwamen de eerste aanvragen binnen.

Pauline van der Windt

Wipal

Nog vragen? Stel ze gerust

Neem contact met mij op

Jij wilt meer resultaat online. Ik kan daarvoor zorgen! Je hoeft er nog maar een actie voor te doen, contact met mij opnemen! Bel, of email mij en ik beantwoord binnen 24 uur.

5 + 9 =

WordPress Lightbox

Je hebt bijna je gratis analyse!

Laat uw website door mij beoordelen aan de hand van de eisen van 2019!

Vul hier onder uw gegevens in en ontvang binnen een aantal werkdagen uw gratis website analyse!

Bedankt voor uw aanvraag!